0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out
Minősítés
ISO 9001
E-mail
curabiombaby@gmail.com
Telefon
0670 7434787
Kérjen ajánlatot!
0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out

Összehasonlítás más termékekkel szemben

Ellenörizze lesz mielött megvásárolja.

  • Ki a gyártó
  • Mit tartalazz
  • milyen minőségű.
  • van e mesterséges anyag benne.
  • Mennyi baktériumot tartalmazz
  • Milyen törzsből

 

Ha összehasonlitjuk a piacon fellehető  más gyermek vagy baby termékekkel a Curaboim Babyt mint pld Bio gaia,protexin junior,Bonolact .

Tények:

A termék gyártója Dr Wolz több mint 50.-éves Világhirű Német étrendkiegészitő piac vezető szereplője mint innovációban mind tapasztaltokkal.Termékeit a gyógyszergyártási folyamatokhoz hasonlóan engedélyezteti.

A  termékek összehasonlitásakkor azt a következtetést tudjuk levonni,hogy más termékkel szembe a Dr Wolz terméke brutál erős ,és nagyon hatékony a gyors megoldás érdekében.Ugyanakkor a Curabiom Baby  kiváló minöségü genetikailag jellemzet tejsavbaktérium-törzsekből pl Lactobacillus rhamnosus HN001TM,Lactobacillus acidophilus La-14,Bifidobacterium infantis Bi-26 tartalmaz,melynek természetes élettere az emberi szervezet.Tartalmaz egyedülállóan GOS anyatej pótló készitményt is mely ezek olyan szálak, amelyek nagyon hasonlítanak az anyatejhez, és ezért különösen alkalmasak,és nélkülözhetettlenűl fontos a csecsemők számára. Ezáltal a termék nemzetközi elismertséget is szerzet.A készitményt az egyedi esett tanulmányokra hivatkozva rászabta a csecsemőkre, szoptatós anyákra,valamint a várandós nőkre.

A Dr Wolz Curabiom baby be található  jobb minőségű,erősebb ráadásúl GOS – is tartalmaz.

Miért?

A Crabiom egy per kanál: Galactooligosaccaride (GOS) 259mg, tejsavbaktériumok 42 mg (2,5 milliárd) tartalmazz.

 per két kanál gombóc: Galactooligosaccaride (GOS) 519 mg, a tejsavbaktériumok 84 mg (5 milliárd) tartalmazz.

Nem tartalmaz!Gluténmentes és zselatin-, fruktóz- és színezékmentes. Magnézium-sztearát, szilícium-dioxid, édesítőszerek és titán-dioxid nélkül.