0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out
Minősítés
ISO 9001
E-mail
curabiombaby@gmail.com
Telefon
0670 7434787
Kérjen ajánlatot!
0
Items : 0
Subtotal : Ft
View CartCheck Out

Csecsemő probiotikum(Curabiom Baby)

Dr. Wolz elindított a világon először egy speciális szinbiotikát csecsemők számára!

Curabiom® Baby újszülöttek számára alkalmas,pl. akik
császármetszésen születnek,rövid ideig szoptattak vagy egyáltalán nem szoptattak,és ezért a bélben fontos tejsavbaktériumok hiányoznak.

A csecsemők rostját az anyatejben található galaktooligoszacharidokból (GOS) kapják meg. De mi lenne azokkal a csecsemőkkel, akiket csak rövid ideig szoptattak, vagy egyáltalán nem szoptattak? Ezekre a csecsemőkre, valamint a várandós nőkre a probiotikumok szakértője Dr. Wolz a Curabiom® Baby-vel igyekszik pótolni.Dr Wolz kifejlesztett egy recept az anyatejhez hasonló GOS-ból és a speciálisan kiválasztott tejsavbaktérium-törzsekből.

Curabiom  szinbiotikus csecsemők számára:

Mikrobióm különféle császármetszésben résztvevő vevő gyermekektől, mint egy természetesen született csecsemőknél. A szibibiotikumokról azt állítják, hogy elősegítik az egészséges bélflóra kialakulását.

három különböző tejsavbaktérium-törzs kombinációját tartalmazza:

  • Bifidobacterium infantis,

  • Lactobacillus acidophilus

  • Lactobacillus rhamnosus.

  • Rostot, az úgynevezett galaktooligoszacharidokat (GOS) is tartalmaz

A tejsavbaktériumok és az abban található rost célja az egészséges csecsemők, különösen a szoptatás nélküli csecsemők elősegítése az egészséges bélflóra kialakulásában. Nagy újdonság a galaktooligoszacharidok használata.  Ezeket tejcukorból nyerik, és ezért nagyon hasonlóak az anyatejben található oligoszacharidokhoz. A GOS galaktooligoszacharid emésztés nélkül kerül be a vastagbélbe, és az ott található bélbaktériumok táplálékként használják.

A Curabiom Babyben található GOS a Dr.Wolz szerint  jobban hasonlít a tej-oligoszacharidokra, mint a növényi fruktooligoszacharidokra (FOS), amelyek egyáltalán nem fordulnak elő az anyatejben.

Figyelem!

A termék nem tartalmaz zselatint, laktózt és színezékeket,mesterséges anyagot.